2017. április 6., csütörtök

Négy új MAN Lion's Coach a flottánkba

Négy új MAN Lion’s Coach turistabuszt állított munkába az Infinitours Kft. március 6-án. A jelentős szakmai múltra visszatekintő esztergomi vállalkozás most először szerzett be MAN járműveket, sőt, már két új NEOPLAN Tourliner turistabuszt is megrendelt. A cég ügyvezető igazgatója, Koós László készségesen nyilatkozott a döntés hátteréről.

Több mint 25 évvel ezelőttre nyúlnak vissza a 2005-ben alapított Infinitours Kft. gyökerei, amely ma a hazai személyfuvarozási ágazat egyik meghatározó szereplője. A cég dinamikus fejlődésének hátterében a minőségi szolgáltatás, a korszerű és kiváló állapotú járműpark, a magas szinten képzett járművezetői állomány, a biztonság kiemelt szerepe, valamint az etikus üzleti magatartás áll.
Mindezek eredményeként az Infinitours Kft. flottájában jelenleg mintegy nyolcvan autóbusz üzemel, körülbelül fele-fele arányban nagy turistabuszok és kisebb, 9-25 fős járművek. A cég nemrég átadott dunavarsányi telephelyén egy korszerűen felszerelt, hat kocsiállásos műhely, valamint egy buszmosó áll rendelkezésre ahhoz, hogy a járművek mindig tökéletes műszaki és esztétikai állapotban indulhassanak belföldi vagy nemzetközi útjukra.

A négy új MAN Lion’s Coach teljesen egyforma specifikációjú. A 12,0 méteres, kéttengelyes modellek 51+1+1 férőhelyesek, csomagterük 11 köbméteres, hajtásukról pedig a D20-as motor 420 lóerős változata, illetve 12 fokozatú MAN TipMatic automatizált sebességváltó gondoskodik. Biztonsági arzenáljukban sávelhagyásra figyelmeztetés, automatikus vészfékrendszer és a megfelelő követési távolságot tartó adaptív sebességtartó automatika is megtalálható.



Képek forrása: Aron_son blog
„Most először szereztünk be MAN autóbuszokat, bízva ezek gazdaságos és megbízható üzemelésében. Továbbá számunkra az is nagyon fontos szempont, hogy az MAN Lion’s Coach buszok a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselik úgy a hajtáslánc, mint a biztonsági, illetve vezetéstámogató rendszerek tekintetében. Meggyőződésünk, hogy mindezek ma már elengedhetetlenek a legértékesebb „áru”, vagyis az emberek fuvarozásához. A járművek képességeinek optimális kihasználása érdekében gépkocsivezetőink az átadást követően az MAN ProfiDrive továbbképzésen is részt vesznek. Szintén számítunk a dunaharaszti márkaszerviz támogatására a szakszerű karbantartásban, egy esetleges menet közbeni probléma elhárításában pedig a márka egész Európát lefedő segélyszolgálatára” – kezdte Koós László.
„Olyannyira bizalmat szavaztunk az MAN technológiájának, hogy már megrendeltünk két vadonatúj NEOPLAN Tourliner prémiumkategóriás turistabuszt is, míg a későbbiekben az MAN TGE minibuszokat is szívesen látnánk a flottánkban” – tette hozzá nagy reményekkel az ügyvezető igazgató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése